F[a]iRuz K[a]yZ FotoPage
My wo[R]ld N i
By: FairuZ KaYz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 24-Oct-2007 04:19 Email | Share | | Bookmark
Bilik aku -Reinvented-

 
 
Damn...i like the skeleton..Glow in The Dark
View all 6 photos...
Setelah kargo2 aku sampai...baru la aku leh pun all my deco stuffs....semua tu daripada bilik aku kat India...huhuhu







Thursday, 18-Oct-2007 04:34 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari raya

 
 
 
View all 12 photos...
Tahun ni aku memakai baju berani mati...warna pink...semua ni aku buat untuk mak aku... tak penah lagi kitorang pakai baju warna sama.. apapun..janji mak aku suka....huhuhuhu.....

Aku nak minta maaf kat semua kalau ada salah dan silap...Salam Aidilfitri!







Wednesday, 10-Oct-2007 15:05 Email | Share | | Bookmark
Gamba Bilik

 
 
 
ni ler gamba bilik aku kat Melaka Campus...tak habis hias lagi...tgh tunggu duit masuk... huhuhuhu



Friday, 10-Aug-2007 16:55 Email | Share | | Bookmark
Holiday In Goa

 
 
 
View all 30 photos...
Semata aku ponteng kelas sebab nak pegi Goa buat kali terakhir n nak belikan sarung cushion mak aku... abis aku borong skali 12 helai...hehehehe...untuk mama tersayang.... kali aku mmg betul2 jalan2 satu Goa sbb last time i went just to buy things...now it's sight-seeing time...

Places tat i went to

calangute
Baga
Anjuna
Porta Bella (aku rasa la)
Aquado (ni pun tak sure nama dia)
Panaji
Old Goa (bosan)



Sunday, 5-Aug-2007 16:55 Email | Share | | Bookmark
Batch 16 Prize Giving Ceremony

 
 
 
View all 24 photos...
walaupun aku tak dapat apa2 anygerah namun aku menghadiri majlis ni for the sake of free foods and malam untuk melaram.... hahaha... walaupun sepatutnya malam ni kena pakai formal... tapi aku tak pakai formal sgt pun...hmm...maybe jatuh dalam kategori semi-formal... hahahaha..janji MAKAN FREE...





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net